Založ si blog

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 3 / 6

Známym faktom je, že opakovaný úspech naše sebavedomie zvyšuje. V predchádzajúcom diely sme si ukázali, ako sa dá takýto opakovaný úspech dosiahnuť.

 

Dnes sa však pozrieme na druhú stranu tejto mince – na tú odvrátenú stranu. Na tejto temnej strane vládnu pevnou rukou dvaja najväčší nepriatelia zdravého sebavedomia.

 

Sú nimi strach a pocit viny.

 

Vedeli ste, že existuje iba jeden, jediný spôsob, ako sa dokážete zbaviť svojho strachu? Tento spôsob vám odhalím práve v tejto časti.

Moje meno je František Kozáček a vítam vás pri 3. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť svoje SEBAVEDOMIE. V tomto článku sa spoločne zameriame práve na strach.

 

Strach je naša najsilnejšia emócia. Každý z nás má z niečoho strach. Jeden sa bojí pavúkov. Druhý sa bojí zodpovednosti. Tretí sa zase bojí vystupovania na verejnosti, a tak ďalej… Som si istý, že aj Ty máš z niečoho vo svojom živote strach.

 

Keď sa však zamyslíme nad hocijakým našim strachom, tak zistíme, že nám strach vlastne bráni uskutočniť to čo by sme naozaj chceli.

Strach nám jednoducho berie slobodu. Každý náš strach je ako malá tehlička z ktorej si však postupne budujeme hrubé múry svojho väzenia.

 

Pritom každý z nás má možnosť vybrať si slobodu !!

Nedovoľ, aby Ti tvoj strach udelil doživotný trest !!

 

 

Veď tu ide o tvoj život. Prevezmi teda 100% zodpovednosť za svoj život už dnes. Začni postupne búrať tie hrubé múry postavené zo strachu, ktoré si si počas svojho života okolo seba postavil.

 

Chceš vedieť ako?

 

Rob to z čoho máš naozaj strach. Toto je jediný spôsob, ako sa zbavíš svojho strachu.

Toto je veľmi dôležité, preto to zopakujem ešte raz.

Rob to z čoho máš naozaj strach, pretože to je jediný spôsob, ako sa ho dokážeš zbaviť.

Iný spôsob nepoznám.

 

Jedna štúdia preukázala, že ľudia majú väčší strach z vystupovania na verejnosti, ako z vlastnej smrti.

Môžem potvrdiť, že strach z hovorenia pred ľuďmi je naozaj veľký. Práve môj strach spôsobil, že moja prvá prezentácia dopadla katastrofálne. Moje ruky boli spotené, kolená roztrasené, tma pred očami a vôbec netuším čo som vtedy hovoril.

Keď som si však potom sadol na miesto, uvedomil som si, že to nebolo o tom čo som hovoril. Bolo to o tom, že som prekonal svoj vlastný strach. Prekonal som samého seba. A presne takéto malé, ale veľmi dôležité víťazstvá môžu posunúť vpred aj Teba. V akejkoľvek oblasti – so si tým istý!!

Dnes v pohode nahrávam každý týždeň takéto videá pre môj video blog. Vystupujem naživo pred stovkami ľudí a cítim, ako môj strach postupne odchádza a ja naberám väčšiu a väčšiu istotu.

 

Rovnaké, alebo dokonca väčšie pokroky môžeš urobiť aj TY.

 

Jednoducho nedovoľ, aby ti strach bránil robiť v živote to čo naozaj chceš. Existuje viacero efektívnych techník, ktoré uľahčujú prekonávanie strachu. Najdôležitejšie však je uvedomiť si jeden podstatný fakt.

 

Rob to z čoho máš naozaj strach pretože jedine takto sa svojho strachu zbavíš!

A ja verím, že Ty to zvládneš.

 

Sleduj tento mini seriál aj ďalej. V ďalšej časti odhalíme recept na to, ako sa zbaviť pocitu viny.

Komplex Menejcennosti Je Už Minulosťou!

30.08.2013

Podľa psychológov až 95% ľudí trpí pocitom menejcennosti !! To znamená, že až 19 ľudí z 20-tich žijú s presvedčením, že „Nie sú dosť dobrí!“ Takéto sebatrýznenie je však úplne zbytočné, pretože si stačí uvedomiť 1 dôležitú skutočnosť a pocity menejcennosti SÚ FUČ!! Ak teda máte teraz odvahu vstúpiť medzi 5% vyvolených ľudí, ktorí [...]

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 6 / 6

25.07.2013

V nasledujúcich 4 minútach sa dozviete čo je pre zdravé sebavedomie naozaj najdôležitejšie. A nie len to… Získate tiež 3 jednoduché, ale účinné techniky, ktoré vám pomôžu lepšie rozvinúť to najcennejšie čo na tomto svete máte. Vitajte v poslednej 6. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť svoje SEBAVEDOMIE. Volám sa František [...]

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 5 / 6

18.07.2013

Dnes sa spoločne ponoríme do praxe. V tomto krátkom článku spoznáte 2 osvedčené techniky, ktoré vám pomôžu zvyšovať si svoje sebavedomie každý deň. A viete čo je super? Zaberú vám len minimum vášho času. Vitajte v 5. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE. Volám sa František Kozáček, som motivačný spíker a autor unikátneho video [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Frantisek Kozacek

Motivačný spíker, tréner a autor unikátneho video tréningu 3 KĽÚČE K VÁŠMU ŽIVOTU. Zapojte sa do tréningu ZDARMA aj Vy na EnjoyEmotions.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 67778x
Priemerná čítanosť článkov: 7531x

Autor blogu