Založ si blog

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 6 / 6

V nasledujúcich 4 minútach sa dozviete čo je pre zdravé sebavedomie naozaj najdôležitejšie. A nie len to…

 

Získate tiež 3 jednoduché, ale účinné techniky, ktoré vám pomôžu lepšie rozvinúť to najcennejšie čo na tomto svete máte.

 

Vitajte v poslednej 6. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť svoje SEBAVEDOMIE. Volám sa František Kozáček, som motivačný spíker a som autor unikátneho video tréningu 3 KĽÚČE K VÁŠMU ŽIVOTU, ktorým prešlo už viac ako 700 ľudí.

 

Na úvod, dôležitá otázka: 

Čo myslíš, čo je podľa teba to najcennejšie čo na tomto svete máš?

Dám ti malú pomôcku.

Keď sa pozrieš do zrkadla, tak to okamžite uvidíš…

 

Áno, si to TY! Ty si to najcennejšie čo na tomto svete máš.

 

Väčšina ľudí si žiaľ tento fakt vôbec neuvedomujú a preto sú nespokojní a nešťastní. Vyžadujú si od druhých pozornosť, uznanie, lásku, alebo pochvalu. Vyžadujú si od druhých to, čo nevedia nájsť vo svojom vnútri. Táto cesta však k zdravému sebavedomiu nevedie.

 

Jediná cesta, ktorá vás k zdravému sebavedomiu dovedie je láska k samému sebe!

 

Seba láska je to najdôležitejšie čo pre zdravé sebavedomie potrebuješ, pretože aj milovať druhého dokážeš jedine do tej miery do akej dokážeš milovať samého seba. 

A toto väčšina ľudí nevie a preto vám môžu povedať, že seba láska smrdí. Je to však v poriadku, pretože títo ľudia, zatiaľ iba nevedia ako veci fungujú. Buďte k nim preto zhovievaví. Potrebujú iba dozrieť…

 

Teraz mám pre teba pripravených niekoľko techník, ktoré pomôžu tvojej seba láske podrásť a tým si zároveň zvýšiš aj svoje sebavedomie.

 

Napríklad, ak ideš okolo zrkadla pozri sa do neho, usmej sa a povedz si „Mám sa rád!“.

 

Alebo napíš sám sebe list o tom ako si úžasný a skvelý!

 

Ďalšou užitočnou technikou je okamžitá oprava.

Ak sa ti náhodou počas dňa stane, že budeš nadávať sám sebe za niečo čo sa ti nepodarí – ja debil, alebo aj pikantnejšie skvosty, okamžite sa oprav! Povedz si aspoň 3 krát niečo pozitívne napríklad „som úžasný!“

Nakoniec, treba si predsa povedať pravdu. No nie? 🙂

 

Týmto sme sa dostali na koniec nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť svoje sebavedomie. Videli ste 6 častí, ktoré verím, že boli pre vás prínosné a pomôžu vám zvýšiť si svoje sebavedomie každý deň.

 

Do týchto článkov sa však zmestil len malý zlomok informácií a skúseností, ktoré vám chcem odovzdať, preto som sa rozhodol pripraviť pre vás živý seminár, ktorý vám pomôže zvyšovať si svoje sebavedomie rýchlo a efektívne.

 

Klikni preto na tento link a napíš mi prosím, ako sa ti páčil tento mini seriál a tiež na čo presne by som sa mal zamerať v živom seminári, aby bol pre teba čo najhodnotnejší. Čím konkrétnejší budeš, tým lepšie ti dokážem pomôcť.

 

Ďakujem, že ste sledovali tento mini seriál. Želám vám zdravé sebavedomie a teším sa na naše osobné stretnutie.

 

PS: Pozeráte radšej videá, ako čítate texty? Super! Pozrite si tento mini seriál aj vo forme videa. 

Komplex Menejcennosti Je Už Minulosťou!

30.08.2013

Podľa psychológov až 95% ľudí trpí pocitom menejcennosti !! To znamená, že až 19 ľudí z 20-tich žijú s presvedčením, že „Nie sú dosť dobrí!“ Takéto sebatrýznenie je však úplne zbytočné, pretože si stačí uvedomiť 1 dôležitú skutočnosť a pocity menejcennosti SÚ FUČ!! Ak teda máte teraz odvahu vstúpiť medzi 5% vyvolených ľudí, ktorí [...]

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 5 / 6

18.07.2013

Dnes sa spoločne ponoríme do praxe. V tomto krátkom článku spoznáte 2 osvedčené techniky, ktoré vám pomôžu zvyšovať si svoje sebavedomie každý deň. A viete čo je super? Zaberú vám len minimum vášho času. Vitajte v 5. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE. Volám sa František Kozáček, som motivačný spíker a autor unikátneho video [...]

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 4 / 6

03.07.2013

Existujú dvaja najväčší nepriatelia zdravého sebavedomia. Jedným z nich je strach, ktorý sme sa naučili prekonávať v predchádzajúcej časti. Tým druhým je pocit viny ktorému sa pozrieme na zúbok práve teraz. Moje meno je František Kozáček a vítam vás pri 4. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE. Túto časť si môžete pozrieť aj vo [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Frantisek Kozacek

Motivačný spíker, tréner a autor unikátneho video tréningu 3 KĽÚČE K VÁŠMU ŽIVOTU. Zapojte sa do tréningu ZDARMA aj Vy na EnjoyEmotions.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 67751x
Priemerná čítanosť článkov: 7528x

Autor blogu