Založ si blog

Toto je VÍZIA Tvojej šťastnej budúcnosti. . .

Ste pripravený sa teraz zabaviť? Ste pripravený povoliť uzdu svojej fantázie a hrať sa ako malé deti?

Verím, že ÁNO a práve v tomto článku využijete silu svojej predstavivosti naplno.

Poďte teda na chvíľku spolu so mnou. Spoločne si zasnívame o vašej šťastnej budúcnosti. Teraz je ten moment, kedy je snívanie naozaj dovolené.

 

Zavrite na chvíľku oči a predstavte si, ako by mal vyzerať váš život napríklad o 3 roky, aby ste boli naozaj spokojný a šťastný.

Čo všetko by ste chceli o 3 roky mať?

Kým by ste sa chceli stať?

 

Možno chcete rýchle auto, alebo obrovský dom. Možno chcete 1 milión eur na svojom bankovom účte. Možno chcete kopec priateľov, alebo iba jedného milujúceho partnera.

 

Predstavte si teraz, čo všetko chcete o 3 roky mať…

 

Možno už o 3 roky chcete byť vyhľadávaným odborníkom, úspešným podnikateľom, ochrancom ľudských práv, alebo kozmonautom, ktorý poletí na Mars.

To je len a len na vás čo všetko si do svojho sna teraz vložíte. Pri tomto našom snívaní neriešte či je niečo možné, alebo nemožné. Neriešte či na to teraz máte alebo nie. Neriešte či vás niekto vysmeje s týmto vašim snom. Jednoducho na chvíľku iba snívajte vo veľkom, ako malé deti.

 

Porozprávam vám príbeh o jednom chlapcovi. Našiel som ho  v knihe od Jacka Canfielda. Opisuje v nej mladého chlapca na strednej škole.

Učiteľ dal v triede úlohu, aby žiaci napísali o tom, čo by chceli robiť keď budú dospelí. Tento chlapec napísal, že by chcel mať 200 hektárový ranč a chovať čistokrvné závodné kone.

Učiteľ mu však dal zlú známku s odôvodnením, že odzrkadľuje nerealizovateľnosť chlapcovho sna. Predsa žiadny chlapec, ktorý žije v prívese nemôže nahromadiť taký majetok, aby mohol mať ranč, platiť ľudí a chovať kone.

Učiteľ dal chlapcovi možnosť prepísať svoju prácu, aby si známku opravil.

 

Chlapec mu však odpovedal úplne jasne…

Vy si nechajte svoju známku a ja si nechám svoj sen !!

 

Tento chlapec sa volá Monthy Roberts. Dnes vlastní 154 hektárový ranč v Kalifornii, chová čistokrvné závodné kone a pracuje na tom, aby sa kone trénovali humánnejším spôsobom. Monthy je autorom knihy „Muž, ktorý naslouchá koním“. Možno ste už túto knihu čítali aj vy.

 

Som si istý, že aj tvoje sny sa ti môžu jedného dňa splniť.

 

Aj v tebe sa ukrýva obrovský potenciál!!


Tvoja vízia nie je nič iné, ako tvoje sny, ktoré si vo svojom živote zrealizuješ. Stanovenie si jasnej vízie svojho života je prvým krokom, k zmene nemožného na možné. Vízia je základným kameňom vášho životného úspechu. Vízia je jednoducho obraz vášho vysnívaného života.

 

Existuje 7 oblastí nášho života, ktoré popisuje aj Jack Canfield, ako najdôležitejšie, ak chceme prežívať úspešný a vyrovnaný život.

A ja verím, že vo svojom vnútri túžiš prežiť takýto život aj TY, pretože si dočítal tento článok až sem.

Zostav si preto už dnes víziu svojej šťastnej budúcnosti.

 

Ak náhodou nevieš presne ako na to, tak nech ťa to nezbrzdí – nevešaj hlavu. Zapoj  sa aj ty do unikátneho video kurzu 3 KĽÚČE K VÁŠMU ŽIVOTU 2.0, kde ti hravou formou ukážem nielen to, ako si svoju víziu pre týchto 7 najdôležitejších oblastí zostavíš, ale čo je dôležitejšie….

 

… vo video kurze 2.0 ti ukážem akosi svoje sny aj naplníš !!

.

Je jasné, že svoj život máš vo svojich rukách jedine TY.

Je jasné, že už dnes si tvoríš svoju budúcnosť.

Otázka však je …

Ako bude vyzerať práve tá TVOJA BUDÚCNOSŤ ??

 

Ochutnajte ZDARMA môj video tréning 3 KĽÚČE K VÁŠMU ŽIVOTU 1.0

 

Komplex Menejcennosti Je Už Minulosťou!

30.08.2013

Podľa psychológov až 95% ľudí trpí pocitom menejcennosti !! To znamená, že až 19 ľudí z 20-tich žijú s presvedčením, že „Nie sú dosť dobrí!“ Takéto sebatrýznenie je však úplne zbytočné, pretože si stačí uvedomiť 1 dôležitú skutočnosť a pocity menejcennosti SÚ FUČ!! Ak teda máte teraz odvahu vstúpiť medzi 5% vyvolených ľudí, ktorí [...]

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 6 / 6

25.07.2013

V nasledujúcich 4 minútach sa dozviete čo je pre zdravé sebavedomie naozaj najdôležitejšie. A nie len to… Získate tiež 3 jednoduché, ale účinné techniky, ktoré vám pomôžu lepšie rozvinúť to najcennejšie čo na tomto svete máte. Vitajte v poslednej 6. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť svoje SEBAVEDOMIE. Volám sa František [...]

Ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE # 5 / 6

18.07.2013

Dnes sa spoločne ponoríme do praxe. V tomto krátkom článku spoznáte 2 osvedčené techniky, ktoré vám pomôžu zvyšovať si svoje sebavedomie každý deň. A viete čo je super? Zaberú vám len minimum vášho času. Vitajte v 5. časti nášho mini seriálu o tom ako si zvýšiť SEBAVEDOMIE. Volám sa František Kozáček, som motivačný spíker a autor unikátneho video [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná a neštandardná, odpovedal Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

Frantisek Kozacek

Motivačný spíker, tréner a autor unikátneho video tréningu 3 KĽÚČE K VÁŠMU ŽIVOTU. Zapojte sa do tréningu ZDARMA aj Vy na EnjoyEmotions.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 67767x
Priemerná čítanosť článkov: 7530x

Autor blogu